| |
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Kalandor негово Височество

Регистриран на: 15 Май 2004 Мнения: 1633 Местожителство: Far beyond that shining star
|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 6:13 pm Заглавие: Рожденият ден 2006 - Survival Edition :D |
|
|
Ми... тъкмо се прибирам. Оцеляхме. Времето беше като о поръчка, макар и малко клинч пез нощта но това се очакваше пък и имаше огън. Изкарахме си перфектно, недоволни не вярвам да има. Повече подробности като се посъберем, че в момента халюцинирам за 3 велики постижения на цивилизациата - сапун, тола вода и легло, пък и ми излязоха мазоли на ръцете от духане и не мога да пиша
Снимков и видео-маериал ще има предостатъчно за да ни завиждате за 2 години напред (поне) _________________ Aye. There's the irony of it. Man may trust man, Prince Elric, but perhaps we'll never have a truly sane world until men learn to trust mankind. That would mean the death of magic, I think"
-Sailor on the Seas Of Fate, Michael Moorcock
Последната промяна е направена от Kalandor на Пон Апр 10, 2006 2:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kiedis Създател

|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 6:50 pm Заглавие: |
|
|
Йей! След като се възползвах от гореспоменатите открития на човешкия род, да взема и аз да понапиша нещо (мазоли нямам - пешо беше главния духач )
Относно завистта - пожелавам ви да се пръснете през гърбовете си
Определено не вярвам да има разочаровани (както съм убеден че нямаше и трезви )
Искам още веднъж да изкажа специалните си благодарности към Станимир, без когото не бихме могли да осъществим този (а също и предния) рожден ден. БЛАГОДАРЯ ТИ ДРУЖЕ! "ръка за ръка през вековете"
Нямам търпение Кошмара да цъфне с готово видео (че и без това някой части ми се губят).
Родиха се както винаги много нови лафове и теории, които вярвам ще обсебят форума поне за известно време.
Да не забравя за наградите! С Пешо тряа да си поговорим малко и до ден - два - тринадесет ще има наградени - и май ще са много!
Друго не се сещам за сега.. - ако се сетите онзи пияница за който ви разказах къде ми каза че е бил вчера - моля споделете, понеже аз забравих!
Благодаря на всички които се появиха - до нови срещи и да поддържаме ПОНЕ това ниво  _________________
кой за болката нищо не знае
но бе споделил на луната
че болката сутрин ухае
и нейна сестра е сълзата
|
|
|
 |
Glorfilldor Пазител на кралската щерка

Регистриран на: 31 Яну 2005 Мнения: 590 Местожителство: София/Поморие
|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 7:38 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък съм мега щастлив, че тази година нямахме проблем с шибаните шипки и петлите Прекарах си чудесно не защото мястото беше невероятно ами защото го прекарах с невероятни хора. Благодаря ви! Важното е, че показахме как малко дъжд и студ не може да ни уплаши и, че простотията наистина не ходи по животните Наздраве...  _________________ Танцувам и пея обичам да живея,
като българско слънце вечно аз грея.
Oбичам да се смея и ракия да разлея,
на плажа с приятели танцувам и пея!
 |
|
|
 |
Elerina

Регистриран на: 15 Май 2004 Мнения: 383 Местожителство: Там, где е вечно лято...
|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Кидисе, Първомай не беше ли?
Въпреки очакванията на някои хора, аз не само се справих, ами и ми хареса, че и искам пак!!! Благодаря на всички  _________________ A star of light and a bearer of hope... |
|
|
 |
Mystic

|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 8:15 pm Заглавие: |
|
|
Е нямам какво да добавя - беше страхотно и имаше неочаквано много хора предвид лошото време предния ден. Никакви органи не са губени по скалите и..и...и...абе беше невероятно - приятели, догодина пак!  _________________ Колкото по-тъмна е нощта, толкова по-ярко светят звездите...
 |
|
|
 |
Дървобрад

|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Първо искам да изкажа благодарности на цялата си рода до 8-мо коляно, за това че са се плодили, за да мога накрая и аз да се появя че да се забавлявам така както тези два дена. В тази връзка изказвам благодарности и на вашите роди до 8-мо коляно, че ако си бях сам нямаше да е толкова весело.
Второ искам да изкажа благодарности на Минчо Празников, който ни осигури хубаво време. Вярно че не ставаше да си направим по един плаж в реката, но както се оказа това не е попречило на някои да се пробват.
Ай стига с благодарностите, че заприлича на деня на благодарността.
Как да се изкажа с две думи? Bards fcukin' guild! Те станаха три. Нищо. Беше готино. И това е точка
Лично за мен как протекоха нещата.
Събота стигнах за 2 часа на 5 км от Стара Загора и за още час и половина пеш до гарата. Видях из центъра стела_ланистър и +1(ака Иван). По-късно с тях се събрахме, както си мислихме първи на гарата. Оказа се че другите са били малко по-нагоре по кръчмите. Бардска му работа
След това това автобусче за 40 човека се оказа за 25, но то пък това беше и перфектната цифра. С 30 км/ч средна скорост стигнахме до Мъглиж, където ни посрещнаха едни крави. Но то само защото Станимир, Глора и ГрахаЗ-а се бяха скрили в гората малко по-нагоре от там където слязохме ние. Поведоха ни по пътечката към лагера, минахме през висящия полупорутен мост и така още 15 минути докато стигнем целта. А тя каква беше - една ниска грозна постройка без прозорци и врати, която обаче ни посрещна с една много красива гледка - Знамето на Гилдията. И на покрива беше Пламен в бойни доспехи. Кеф и 3/4. Опъване на палатки, разпределяне кой къде ще бъде - аз, естествено, гледах се набутам в..хн... при Кийдиса. По-лудите хукна да се гонят по баирите. Някои още по-луди с официални костюми и бели дрешки също тръгнаха да си се катерят. O tempora, o warlocks....
След това вечерта около лагерния огън - мезе, бира, дим, Барда свири, още бира, повече дим, Барда се опитва и да пее, бира, ракия и водки и ром, Барда свири и пее и му текат....сълзи по носа. Малко вятър и още много много много дим. (днес ми казаха в Пловдив, че смърдя, а аз вече изобщо не усещам)
Нощта беше кратка - уеко студено беше. Открих нова теория за двутактовата честота на треперене и как то спасява хората през топлите априлски нощи. Открих и че комфортна температура на един спален чувал не означава, че като слезеш под тази температура ти е леко неконфортно - просот си замръзваш.
И сутринта беше интересно - Бел тръгна да буди хората с тарамбуката. Добре, че вече бях буден! След това имаше печени картофи. И останки от снощната вечеря. И тръгнахме да се изнасяме.
И така.
Горе долу това бяха highlight моментите от двата дни. Много не си спомням, много няма да си спомня след като изтрезнях. Но пък и много няма да забравя(...шшш.....да не ме изтървете..). Стига съм писал, някой спомена че имало разни неща като сапун и баня. Ще се опитам да ги открия къде се крият. _________________ Избери отново. |
|
|
 |
belegurth

Регистриран на: 22 Юни 2004 Мнения: 44 Местожителство: Русе / София
|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 5:48 am Заглавие: |
|
|
Какво да ви кажа ... Велико мисля че е доста слаба дума за това ... отсега почвам да броя дните до РД 2007 Надявам се за всички това изкарване да е било толкова хубаво и приятно - както беше за мен. Заради хубавите моменти (без чупенето на бутилката ром де) си заслужаваше и парите и времето и пътя назад (от Стара до Горна прав с ужасяющо болящи краци) но сърцето ми как пееше и играеше ... Баси колко много изглеждат 364 дни Благодаря на абсолютно всички за това което направиха за да стане възможно това страхотно преживяване! _________________ Сигурно е доста лесно да си идиот, щом толкова много хора го могат...
 |
|
|
 |
kiedis Създател

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 6:25 am Заглавие: |
|
|
Хм... ОЧЕРТАВА СЕ ТЕНДЕНЦИЯ от благодарности    _________________
но бе споделил на луната
че болката сутрин ухае
и нейна сестра е сълзата
|
|
|
 |
Tori

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 8:39 am Заглавие: |
|
|
Освен и аз да напиша няколко реда...
След много колебания и аз реших да дойда и изобщо не съжалявам! Запознах се с няколко ключови фигури, които ми напълниха душата от кеф! Изкарах невероятно, макар че и на мен ми се губят доста от моментите, но имаме снимки . Относно оцеляването: май нямам поражения, освен един гаден и странен обрив по краката и корема, а... и опърлените ръце от скарата и огъня
Не знам какво изобщо да кажа, снимките ще си покажат колко яко сме си изкарали! Хиляди благодарности на всички! До догодина!  _________________ Пред свинята всички са равни. |
|
|
 |
Pandemonium

Регистриран на: 15 Мар 2005 Мнения: 860 Местожителство: Through the ashes of empires
|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 8:41 am Заглавие: |
|
|
Az pyk poneje sym na rabota, otkrih i 4etvyrtoto 4udo na sveta-Internet
I az kato drugite, iskam da blagodaria na vsichki, koito se izsipaha pri nas v sybota, da blagodaria na Stanimir, bez kogoto oceliavaneto ni be6e pod vypros, da izkaja hiliadi blagodarnosti, za tova 4e kato po 4udo niama6e mrynkala, koito da skapvat nastroenieto, da blagodaria na Kalata za tova 4e ot malyk si e napravil truda da nau4i vsi4ki vyzmojni tekstove na pesni4kite, koito svirihme i piahme(bez nego si be6e Mission impossible da stane tolkova goliam kupon, da uspeem da izpeem 15 pyti pripeva na Courage, bez da se setim, 4e ima i sledva6t kuplet i t.n.).Iskam da blagodaria na Bel, koito specialno mi pokaza kak da boravia gore-dolu s moita antika(onzi ogromen kalyf, koito vise6e ot men prez cialoto vreme, kato vodeni4en kamyk).
Iskam dogodina da go napravime o6te po-dobre(ako e vyzmojno podobno ne6to), iskam da kaja na vsi4ki, koito ne doidoha, 4e mogat samo da si obrysnat zadnicite ot iad.
I nai-nakraia iskam da spodelia s vas kakva e bila ideiata na Hitler, za evreite i drugite malcinstva.Poneje vseki den go zasipvali s vestnici i toi 4el li 4el za glada v Somalia, re6il da vpregne v rabota evreite, za da li6i sveta ot tozi nabolial problem.Taka se rodil lozungyt, s koito toi e ostanal v analite na istoriata: "Za po-4isti hora i po-evtino kebap4e"
A da ne zabravia-priemam blagodarnosti za onezi malki beli ne6tica, s myni4ko 4erni4ko, koito sediat zabodeni po va6ite drehi  _________________
 |
|
|
 |
GraHaz Последният Благороден Рицар

Регистриран на: 22 Май 2004 Мнения: 1209 Местожителство: Оцелялата част на ОгнеДъб...
|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 10:17 am Заглавие: |
|
|
Та сега иде и моя ред... няма да разказвам случки, защото планирам да си впрегна микрофончето и да овековеча разказа си, не ще благодаря на всички, които направиха това възможно, на Кийдис за това че е Кийдис, на Один за това, че не дойде за да поддържат заедно с Тор хубавото време, на Станимир за това че е страхотен човек и наистина беше основният виновник за якия Рожден Ден и на всички останали за това че бяха там и пяха и се смяха край огъня така, както само ние Бардовете си можем Обичам ви хора, съжалявам малко че ЛАРПа не стана съвсем добре, ама нейсе...
И последно ще ви открия една от по-мъдрите мисли на РДто:
"Гилдията на Бардовете стана на две години!
Миналата година проходихме и проговорихме,
а сега е време да накараме света да онемее!!!" _________________ Пред Мая всички сме равни...
 |
|
|
 |
Noriel

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 12:13 pm Заглавие: |
|
|
Хм, просто няма какво да напиша. Мога да кажа страшно много неща, искам да благодаря на всички за това че ги има и че направиха изкарването такова каквото беше, но пак няма да е достатъчно.. знам само че адски много се радвам че съм в Българската Бард Гилдия Благодаря ви хора, а да- и давайте снимките!  _________________
 |
|
|
 |
kiedis Създател

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 2:13 pm Заглавие: |
|
|
Така, поговорихме си с пешо и ето ги резултатите:
Capt.Carrot (a.k.a Станимир) получава златна награда за лоялност и златна награда за пърешествия.
Глорфилдор получава златна награда за пътешествия.
Грахаз и Мистик получават златни награди за лоялност и сребърни за пърешествия.
Maedhros, Skywolf, stela_lannister, noriel, tori и елерина получават сребърни награди за лоялност.
Belegurth, Pandemonium, Дървобрад и Bard получават златни награди за лоялност.
Vonamarak (а.к.а Khana) получава сребърна награда за пътешествия.
Rhyannon се награждава със сребърна награда за комуникация.
Хубаво вижте списъка, ако съм пропуснал някого - да ми се обади.
Тези на които това е първа награда да си погледнат личните стаи в сайта - да напраим корекции на имена, мейли и квото има там, да си изберат хубави снимки и да ми ги пратят за да ги кача
НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ - ЧЕСТИТО  _________________
но бе споделил на луната
че болката сутрин ухае
и нейна сестра е сълзата
|
|
|
 |
Bard Кралски Менестрел

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 5:15 pm Заглавие: |
|
|
честито, бардове!
изключително доволен и изключително разбит. няма да повтарям че бе прекрасно, интересно, забавно и страхотно, че отново всички ние доказахме, че гилдията не значи само 1 форум и много думи за нищо, а това че тя значи много повече - задружие! всеки помогна за да стане тази среща факт и велик спомен - всеки заслужава похвала. няма да мълча:
и дървобрад за чудесните разговори и помощ за палатките,Беле за тамбукту-джангъра и счупения ром(ако я имаше и тази бутилка надали щеше тази тема да бъде Сървайвал),Киедиса за организацията, тук влиза и Стамбето, който дори и да препи вложи толкова много в тази среща,хубаво беконче хапнахме,Пешо за текстовете,Ели за зрелите съвети по рационалност и прагматизъм,шибаният хобит Грахаз за чудесния му подреден дворец-Утопия(снимки от който ще показвам на дедите си), благодаря на Глор, че пее толкова добре и издържа докрай в бурната черна нощ до 1 пияници ,thanx и на стела_ланистър и ванката,че ме изтърпяха да ги снимам 20минути на онзи чукар, маедрос за смислените разговори (от жени до ядрена енергетика)и вниманието по време на пътуването, елеринка за онези луди снимки във влака, Нориел макар и мълчалива отново запълни онова място в срещата, което никой нямаше да успее, Галт и сестричката му, че ме топлиха в палатката, която напълних с доста алкохолно изпарения, wolfa ще става маймунка-фен на Гардиън, мерси му, че и той пя рамо до рамо със всички до огъня; на майчето и благодаря за тия зелени очички и духът на брат си, който донесе със себе си онази вечер(и все пак не вървеше да се просне върху струпан багаж на гарата, нищо догодина ще се научи). Пандата се доказа като сериозно момче, като измайстори значките, посвири ни и той на китара, а след това разцъкахме простотията във влака. Хана, тази колоритна личност с костюм и бяла риза отново си бе на мястото - там до огъня, до кебапчетата. на мистик му благодаря за лоялността. на вас и всички други бардове, които не успях да спомена - прощавайте ако нещо... и аз се понапих и аз се поразпростях, нормално е. нали "за това сме бардове".
Е, оцеляхме. всички са доволни, поне по ухилените физиономии на др ден, ретроспекция на цялото събитие липсва, но от снимките ще ви стане ясно кой, какво, как, с кого,къде и т.н
БЕШЕ СТРАХОТНО !!! _________________ Now You all know the Bards and their songs... |
|
|
 |
Guardian

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Хора, наистина, благородно ви завиждам за случилото се. Имах намерение да идвам. Няма да се оправадам защо не дойдох.
Но следващата година от сега се заявявам.  |
|
|
 |
|
|
Можете да пускате нови теми Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
 |